Catalogus
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

 

Over ons

Producent van 100 % organische meststoffen (vast en vloeibaar, enkelvoudig of samengesteld) en organo-minerale meststoffen in poeder, korrel en kruimel.

Importeur, handelaar en producent van zeewierproducten,lava- en basaltproducten, zeewierkalk, kalkmeststoffen,substraten en potgronden, natuurlijke afweermiddelen,…

Historiek

  • Opgericht op 30 juli 1968
  • Productieunit : België
  • Marketing en onderzoeksunit : België
  • Hoofdkantoor : België - Osmo International NV
  • Export : Europa en Afrika
  • Certifiering : BLIK
  • Begeleiding in én aanmaak van Private Labels (meer info : contact info@fertira.com)

= Organische en organo-minerale meststof

De voorliefde voor de natuur, de plant en het respect voor het milieu leidde er bij de opstart van dit bedrijf toe dat alles in het werk zou worden gesteld om het milieuvriendelijk karakter van de Osmo meststoffenrange steeds hoog in het vaandel te dragen.

Dit leidde er toe dat Osmo International in 2003 voor een groot deel van het gamma het BLIK certificaat bekwam, een certificaat dat de garantie biedt dat de grondstoffen in de meststof toegelaten zijn in de biologische landbouw én dat het product milieuvriendelijk is. Naast de zeer hoge productkwaliteit is de Blik certifiering (équivalent van ECOcert, SKALL, SOIL ASSOCIATION) een bijkomend pluspunt voor de gebruiker van onze producten.

= Traceerbaarheid…

Een geautomatiseerde productie met grote flexibiliteit, het gebruik van 15 basisgrondstoffen met een stabiele chemische en fysische samenstelling én een opslagcapaciteit (op hoofdkantoor adres) van ca. 5000 palets zorgt voor een maximale service naar onze gebruikers. Op het niveau van traceerbaarheid , garandeert Osmo u een volledige naspeurbaarheid van grondstoffen en productietijdstip voor elke doos, zak, fles die ons bedrijf verlaat … door het aanbrengen van een duidelijke code op de verpakking. Een veilig gevoel voor elke (eind) gebruiker.

= Stofvrij

Voorzien van een 100 % natuurlijke & biologisch afbreekbare coatinglaag, is de organische kruimelmeststof volledig geur- en stofvrij.
Dit coatingproces wordt toegepast bij alle kruimel en korrelproducten in het gamma. Gebruiksgemak én proper werk met de Osmo organische kruimelmeststoffen.

© 2005 Osmo -